Selskabslokaler i Brørup hos Søgården Brørup | Book selskab i dag

 

 

Selskabslokaler

selskabslokaler
selskabslokaler brørup

Det skal fejres, at vi må ses igen, så efterspørgslen er stor. 
Book dit selskabslokale på info@soegaarden.nu 

Når den store begivenhed, brylluppet, fødselsdagen, konfirmationen, barnedåben eller firmafesten skal fejres, har Søgården de ideelle rammer for selskaber med vores selskabslokaler.

Kombinér festen med overnatning i Hotel Søgårdens dejlige værelser og nyd morgenmad dagen derpå til en fordelagtig pris. Så slipper du for at skulle køre når festen er slut. 

Hotel Søgården har 19 dejlige dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredninger til børnene. Alle værelser har eget bad og toilet.

Her er gratis internet og gratis parkering lige ved døren.

Vores selskabslokaler tilbyder:

Lækkert mad tilberedt af vores dygtige kokke. De laver mad til enhver lejlighed og efter dine ønsker. Det giver dig mulighed for at få serveret det mad du ønsker til dit selskab.

Dejlige lyse selskabslokaler, der kan tilpasses såvel de små selskaber på 20 som selskaber med op til 210 gæster. Vi har derfor selskabslokaler til et selskab i forskellige størrelser.

I har adgang til en skøn overdækket terrasse og en dejlig lukket have, hvor eksempelvis velkomstdrinks og kaffen kan nydes, mens børnene leger på hoppepuden i haven.

Få en anderledes oplevelse ved at kombinere festlighederne med aktiviteter som bowling eller Compact golf. Mulighederne er mange.

Uanset hvilken fest du holder, går vi hos Søgården til opgaven med smil og entusiasme. Sådan sørger vi for at Søgårdens faciliteter, omgivelser, mad, borddækning og servering er med til at skabe rammerne for, at dagen bliver en god oplevelse.

Hør mere om vores selskabslokaler

Kontakt Søgården for nærmere information på telefon 75 38 22 22.
Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak om dine ønsker for dit næste selskab. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser selskabet og lokalet til det som du ønsker for din fest. 

Søgården Brørup ApS

På Hotel Søgården får du en god nattesøvn.

Her er der en bred vifte af muligheder for fornøjelse, afslapning og underholding for dig og hele familien. 

Links
Top-attraktioner du kan se og opleve i lokalområdet
21 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Sydjylland
Tæt på naturen

 

Kontakt informationer

Stadionvej 7-11
6650 Brørup
 
Cvr. nr. 31595096

Kontakt os!

Ønsker du nærmere information eller booking er du velkommen til at kontakt os i receptionen.

Mandag-Lørdag: 08:00 - 21:00