Det skal fejres, at vi må ses igen

Book dit selskabslokale på info@soegaarden.nu

Bestil din kommende fest med mulighed for overnatning på Søgården Brørup ApS

Når den store begivenhed, brylluppet, fødselsdagen, konfirmationen, barnedåben eller firmafesten skal fejres, har Søgården de ideelle rammer for selskaber med vores selskabslokaler.

Kombinér festen med overnatning i Hotel Søgårdens dejlige værelser og nyd morgenmad dagen derpå til en fordelagtig pris. Så slipper du for at skulle køre når festen er slut. 

Søgården Brørup ApS har 19 dejlige dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredninger til børnene. Alle værelser har eget bad og toilet.

Her er gratis internet og gratis parkering lige ved døren.

Hør mere om vores selskabslokaler

Kontakt Søgården for nærmere information på telefon 7538 2222.

Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak om dine ønsker for dit næste selskab. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser selskabet og lokalet til det som du ønsker for din fest.

Vores selskabslokaler tilbyder

Lækkert mad tilberedt af vores dygtige kokke. De laver mad til enhver lejlighed og efter dine ønsker. Det giver dig mulighed for at få serveret det mad du ønsker til dit selskab.

Dejlige lyse selskabslokaler, der kan tilpasses såvel de små selskaber på 20 som selskaber med op til 210 gæster. Vi har derfor selskabslokaler til et selskab i forskellige størrelser.

I har adgang til en skøn overdækket terrasse og en dejlig lukket have, hvor eksempelvis velkomstdrinks og kaffen kan nydes, mens børnene leger på hoppepuden i haven.

Få en anderledes oplevelse ved at kombinere festlighederne med aktiviteter som bowling eller Compact golf. Mulighederne er mange.

Uanset hvilken fest du holder, går vi hos Søgården til opgaven med smil og entusiasme. Sådan sørger vi for at Søgårdens faciliteter, omgivelser, mad, borddækning og servering er med til at skabe rammerne for, at dagen bliver en god oplevelse.