Hotel i Jylland | Søgården Brørup ApS

Top book

På Hotel Søgården får du en god nattesøvn..

Vi kan med glæde meddele, at vi igen holder åben. Vi har tage alle sundhedsstyrelsens forholdsregler for at sikre, at vores gæster kan føle sig trygge. Der er mulighed for håndvask og håndsprit ved samtlige indgange også i restauranten og der er ekstra god plads i restauranten både inde og ude. Vi glæder os til at kunne byde jer alle velkommen på Hotel Søgården Brørup.

Vi tilbyder overnatning og indbydende morgenbuffet i afslappede omgivelser og kan tilbyde både madpakker, picnic- eller kaffekurven, hvis det lige netop er det, du har brug for. Det skal blot forudbestilles kl. 17.00 dagen før.

På Søgården er der en bred vifte af muligheder for at slappe af oven på en lang dag.

I vores dejlige lukkede have kan du spille Compact golf, som er en blanding af minigolf og putterbane. Her er også mulighed for at lade børnene boltre sig på hoppepuden, i gyngerne eller tage en tur i den populære svingkarrusel, mens du slapper af med en kop kaffe og dagens avis på vores overdækkede terrasse.

Indendørs kan vi tilbyde aktivitet og hygge ved de 10 bowlingbaner, billardbordet, fodboldbordet, ved baren eller i vores børnevenlige restaurant.

Hotel Søgården - et dejligt ophold, nær din endelige destination..

Hotel Søgården ligger i Syddanmark på grænsen mellem i Sønderjylland og Midtjylland og centralt for skønne sports- og naturoplevelser og populære turistattraktioner, som Brørup Kræmmermarked og LEGOLAND®.

Hotel Søgården er med sin beliggenhed nær motorvej E20 & mellem Esbjerg og Kolding & og placering nær Billund Airport også strategisk velplaceret for erhvervslivet.

Udendørsfaciliteter

I vores dejlige lukkede have kan du spille Compact golf, som er en blanding af minigolf og putterbane.

Turistattraktioner

Hotel Søgården ligger bl.a. nær Billunds populære forlystelsespark, Legoland.

Bowling

Få mere end bare et hotelophold og hyg jer med en omgang bowling.

Søgården Brørup ApS

På Hotel Søgården får du en god nattesøvn.

Her er der en bred vifte af muligheder for fornøjelse, afslapning og underholding for dig og hele familien. 

Kontakt informationer

Stadionvej 7-11
6650 Brørup
 
Cvr. nr. 31595096

Kontakt os!

Ønsker du nærmere information eller booking er du velkommen til at kontakt os i receptionen.

Mandag-Lørdag: 08:00 - 21:00