Om Søgården Brørup | Søgården Brørup ApS

 

 

Om Søgården Brørup

Søgården Brørup er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 2008 og drives af indehaverne Alice og Palle Thomsen. Søgården har selskabs- og kursuslokaler, restaurant og bowlingcenter – alt under ét tag og lige ved siden af ligger Hotel Søgården, som Søgården Brørup også driver til hverdag.

Hotel Søgården ligger på grænsen mellem Sydjylland og Midtjylland og centralt for skønne sports- og naturoplevelser og populære turistattraktioner, som Brørup Kræmmermarked og LEGOLAND®. Hotel Søgården er med sin beliggenhed nær motorvej E20, mellem Esbjerg og Kolding og placering nær Billund Airport også strategisk velplaceret for erhvervslivet.

Vi tilbyder adskillelige pakkeløsninger i forbindelse med fester, kurser, fødselsdage og andre arrangementer. Du kan finde mange af disse tilbud her på siden. Men vi er bestemt også klar på at skræddersy et arrangement efter dine behov og ønsker.

Vi hos Søgården Brørup stiler altid efter at skabe den bedste oplevelse for alle og vi tror på, at dette kan lade sig gøre med vores mange forskellige aktiviteter og muligheder. Der er både legeplads, hoppepude, Compact Golf og terrasser udover vores selskabs- kursus-, restaurant- og bowlingfaciliteter.

 

Hotellet da det blev bygget i 2003 - I dag er terrasserne inddelt med stakit og beplantningen sikrer mere privatliv

Søgården Brørup ApS

På Hotel Søgården får du en god nattesøvn.

Her er der en bred vifte af muligheder for fornøjelse, afslapning og underholding for dig og hele familien. 

Links
Top-attraktioner du kan se og opleve i lokalområdet
21 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Sydjylland
Tæt på naturen

 

Kontakt informationer

Stadionvej 7-11
6650 Brørup
 
Cvr. nr. 31595096

Kontakt os!

Ønsker du nærmere information eller booking er du velkommen til at kontakt os i receptionen.

Mandag-Lørdag: 08:00 - 21:00