Lej et af vore festlokaler

Vi kan tilbyde flere forskellige lokaler til jeres fest uanset størrelsen og antallet af gæster.

Lokale 1

Et dejligt lokale som ligger lige ud til parkeringspladsen ud mod Søparken. Her er der seperat indgang til foyer med toiletter og garderobe samt plads til barnevogn. Der vil være flag ved indgangen, når der holdes fest. I lokale 1 er også placeret en hyggelig bar.
Lokalet har plads til op til 70 personer.

Højttaler ikon Projektor ikon

Lokale 2

Lokale 2 har en fantastisk placering lige ud til vores store skønne have og overdækkede terrasse. På terrassen kan gæsterne eksempelvis nyde deres velkomstdrink, mens børnene leger ude på legepladsen i haven. Lokalet har separat indgang ved parkeringspladsen mod nord ud mod Søparken, hvor der samtidig er en foyer med garderobe og en sofabænk. Der vil være flag ved indgangen, når der holdes fest.
Lokalet har plads til 90 personer

Højttaler ikon Projektor ikon

Lokale 3

Lokale 3 har den skønne udsigt ud til Søgårdens store dejlige have. Er I heldige og har vejret med jer, er der uden for lokalet ud til haven en lækker terrasse, hvor gæsterne har mulighed for at sidde og slappe af med kaffen eller en øl, mens børnene leger i haven. Der er selvfølgelig også mulighed for at sætte sig ud på vores overdækkede terrasse. Lokale 3 har egen bar, der er åben i forbindelse med fest og dans.
Lokalet har plads til op til 80 gæster.

Højttaler ikon Projektor ikon

Lokale 4

Lokale 4 er det optimale lokale for det mindre selskab, men byder ikke desto mindre på nogle forskellige muligheder. Her er der direkte adgang til en lille grusbelagt terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og trække noget frisk luft. Den lukkede have og legeplads kan også benyttes af gæster i dette lokale. 
Lokalet har plads til op til 42 gæster.

Højttaler ikon Projektor ikon

Festsalen

Et dejligt stort lokale, hvor der vil være mulighed for dansegulv, alt efter selskabets størrelse. Lokalet ligger lige ud til parkeringspladsen mod nord ud mod Søparken. Her er flag ved indgangen, når der holdes fest. Festsalen kan deles i 2 - Se beskrivelsen af lokale 1 og 2. Festsalen har en fantastisk placering lige ud til vores store skønne have og terrasse. På terrassen kan gæsterne eksempelvis nyde deres velkomstdrink, mens børnene leger ude på legepladsen i haven. Både i festsalen og på terrassen er der en bar, som kan benyttes ved fest og dans.
Lokalet har plads til op til 200 gæster

Højttaler ikon Projektor ikon