Festlokaler | Søgården Brørup ApS

 

 

Festlokaler

Lokale 1

Et dejligt lokale som ligger lige ud til parkeringspladsen på højre side af Søgården. Her er der separat indgang med mulighed for rød løber og flag ved indgangen. Ved indgangen er der en lobby, hvor gæsterne i løbet af arrangementet kan sætte sig i nogle komfortable sofaer og nyde deres genstande.
Lokalet har plads til op til 72 personer.

Lokale 2

Lokale 2 har en fantastisk placering lige ud til vores store skønne have og terrasse. På terrassen kan gæsterne eksempelvis nyde deres velkomstdrink, mens børnene leger ude på legepladsen i haven. Lokalet har separat indgang ved parkeringspladsen på højre side af Søgården, hvor der samtidig er en lobby med komfortable sofaer. Her der både mulighed for rød løber og flag ved indgangen.
Lokalet har plads til op til 92 personer

Lokale 3

Lokale 3 har den skønne udsigt ud til Søgårdens store dejlige have. Er I heldige og har vejret med jer, er der uden for lokalet ud til haven en lækker terrasse, hvor gæsterne har mulighed for at sidde og slappe af, mens børnene leger ude på legepladsen i haven. Men der er selvfølgelig også mulighed for at sætte sig ud på vores overdækkede terrasse.
Lokalet har plads til op til 80 personer.

Lokale 4

Lokale 4 er det optimale lokale for det mindre selskab, men byder ikke desto mindre på nogle forskellige muligheder. Her er der - som ved alle de andre lokaler, adgang til en lille terrasse hvor gæsterne kan slappe af og trække noget frisk luft. Lokalet ligger lige ud til Søgårdens parkeringsplads ved receptionen.
Lokalet har plads til op til 42 personer.

Festsalen

Et dejligt stort lokale, hvor der vil være mulighed for dansegulv, alt efter selskabets størrelse. Lokalet ligger lige ud til parkeringspladsen på højre side af Søgården. Her er der separat indgang med mulighed for rød løber og flag ved indgangen. Ved indgangen er der en lobby, hvor gæsterne i løbet af arrangementet kan sætte sig i nogle komfortable sofaer og nyde deres genstande. Festsalen har en fantastisk placering lige ud til vores store skønne have og terrasse. På terrassen kan gæsterne eksempelvis nyde deres velkomstdrink, mens børnene leger ude på legepladsen i haven.
Lokalet har plads til op til 210 personer

Søgården Brørup ApS

På Hotel Søgården får du en god nattesøvn.

Her er der en bred vifte af muligheder for fornøjelse, afslapning og underholding for dig og hele familien. 

Kontakt informationer

Stadionvej 7-11
6650 Brørup
 
Cvr. nr. 31595096

Kontakt os!

Ønsker du nærmere information eller booking er du velkommen til at kontakt os i receptionen.

Mandag-Lørdag: 08:00 - 21:00